Overslaan en naar de inhoud gaan

Toost op het cultuurseizoen met Dopper®: jouw eindejaarsgeschenk

dopper - Ritmo Art - eindejaarsgeschenk - sociaal bureau voor kunstenaars

Het doek is gevallen over het culturele seizoen 2017-2018. Wat hebben we genoten van de vele concerten, voorstellingen en producties. Aan alle artiesten, kunstenaars, freelancers en opdrachtgevers: dank je wel voor een inspirerende samenwerking! Daar drinken we graag een glaasje op. Of liever: bottle. Want Ritmo Art trakteert je graag op een unieke Dopper®, jouw eindejaarsgeschenk.

Onze Dopper® is een herbruikbare waterfles die je voortaan overal meeneemt, voor en achter de schermen: dankzij de lichte materialen en 450 ml inhoud past de Dopper® makkelijk in je rugzak, sporttas en handtas. Zo heb jij altijd een dorstlesser bij de hand when the heat is on. Maar je Dopper® is zoveel meer! Het is een planet saving device dat het plastic afval in oceanen drastisch wil verminderen. Een duurzame missie dus, die wij als Ritmo Art actief willen ondersteunen.

Klaar voor je persoonlijke eindejaarsgeschenk?

Je hebt de keuze uit de volgende fantastic 4 kleuren (zolang de voorraad strekt):

  • Pink paradise: samen met de koraalrode fles een ode aan de koraalriffen wereldwijs die lijden onder het plastic afval;
  • oceaanblauw: opgedragen aan de oceanen die zich kinda blue voelen doordat de zuiverheid van hun water helemaal in de soep draait;
  • mintgroen: een kleur die een ‘frisse’ wind doet waaien, hopelijk ook in ons afvalgebruik.
  • Sunshine splash: dit geel staat voor dynamisch, creatief, enjoy … Of waar dacht je dat we bij Ritmo Art en ASAP voor staan?

Kom snel langs in onze kantoren voor je eindejaarsgeschenk*:

   Ritmo Art-kantoor

Openingsuren

   Ritmo Art Antwerpen

   Oude Vaartplaats 22, 2000 Antwerpen

 

   Maandag tot en met vrijdag

   8.30u tot  12.30u en van 13.30u tot 17.30u

 

   Ritmo Art Brussel

   E. Jacqmainlaan 15, 1000 Brussel

   Maandag tot en met woensdag

   8.30u tot 12.30u en van 13.30u tot 17.30u

Oh ja, ook niet onbelangrijk: de fles is vervaardigd uit PP, de witte cup uit ABS. Dat zijn 100% recycleerbare materialen, vrij van schadelijke stoffen en giftige weekmakers.

Daarmee denken we ook aan jouw gezondheid. Want in ons verhaal speel jij altijd de hoofdrol.

Enjoy your Bottle!

*Enkel voor freelancers, artiesten en opdrachtgevers die via Ritmo Art werken of hebben gewerkt . Of diegene die een samenwerking aangaan bij de start van het nieuwe culturele jaar.